Bosch gőzölős vasaló sensixx B1 secure

9,500 Ft

A vasaló, mely önmagáról gondoskodik: könnyen feltölthető és automatikusan kikapcsol.

  • Secure auto shut-off: automatikus biztonsági kikapcsolás a biztonságos vasalásért.
  • PalladiumGlissée vasalótap: gőzcsatornákkal és 3 fázisú kialakítással a jó gőzelosztáshoz és tökéletes siklásért.
  • Gőzlöket: 90 g
  • Csepegésgátló
  • 2200 W

Elfogyott

Értesítést kérek a termék beérkezéséről
Cikkszám: TDA2630 Kategória: Címke:

Leírás

3AntiCalc: kész a hosszabb idejű működésre.

  • A jó dolgok hármasával jönnek — ez vonatkozik egy készülék élettartamára is. A 3AntiCalc funkció, ahogyan a neve is mutatja, háromszoros tisztítási funkció, amely magában foglalja a SelfClean (öntisztítás), Calc’nClean (vízkőtelenítés) és a beépített vízkőtelenítő AntiCalc rendszert. Ez hatékonyan megakadályozza a készülékében a vízkőlerakódást, és megbízható módon megnöveli Bosch vasalójának élettartamát.

Automatikus biztonsági kikapcsolás: duplán ötletes.

  • Nálunk a Bosch-nál a készülékeink a biztonsága végtelenül fontos. Jó példa erre a biztonságra az intelligens, automatikus kikapcsolás. Ez a funkció gondoskodik a biztonságról, és emellett energiát is megtakarít, mivel a vasaló kikapcsol, amikor magára hagyja, vagy hosszú ideig nem használja. Ha precízek akarunk lenni, akkor a vasaló 30 másodperc után kikapcsol, amikor vízszintes helyzetben van, illetve 8 perc után, amikor függőleges helyzetben áll. Ez az igen kényelmes, biztonságos és modern funkció gondoskodik az aggódásmentes vasalásról.

DripStop (csepegésgátló) nincs vízfolt veszély.

  • A DripStop funkció egy, a vasalóba beépített szabályozás, amely önállóan szabályozza vízfolyás hőmérsékletét. Ez megakadályozza vízcseppek és a csúnya látványt nyújtó vízfoltok megjelenését a ruhán. Végül is semmi sem bosszantóbb, mint amikor egy ruhadarabot vissza kell tennie a szennyestartóba, ahelyett, hogy a vasalt ruhák közé tenné. A DripStop még alacsony hőmérsékleteken is működik.

PalladiumGlissée vasalótalp: a könnyedebb siklásért.

  • A speciális vasalótalp a 3-fázisú kivitelével garantálja a gőz ideális elosztását és a maximális siklást. A háromzónás vasalási technika magában foglalja a nedvesítési, a szárítási és a simítási folyamatot. Ez a vasalási eljárás, valamint a gőzcsatornák tökéletesített elrendezése jelentősen kényelmesebbé és stressz-mentesebbé teszi ezt a házimunkát.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Bosch gőzölős vasaló sensixx B1 secure” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Termék értesítés Értesítést kérek a termék beérkezéséről:
Email Az email címét nem használjuk másra, csak az adott termékkel kapcsolatos beérkezésre...